Spannende Halloween activiteit in Tilburg: ontsnap aan de freaks in Prison Island

Alle thrillseekers opgelet! Ben jij op zoek naar een spannende Halloween activiteit in Tilburg? Bij NondeJeu kun je dit jaar op woensdag 30 oktober een griezelige ervaring beleven die je hart sneller laat kloppen. Prison Island transformeert op de vooravond van Halloween in een ware horrorbeleving. Ontsnap aan de uitgebroken freaks en bewijs dat jij het lef hebt om deze angstaanjagende uitdaging aan te gaan!

BOEK JOUW TICKETS

Doen met Halloween in Tilburg

In de duisternis van Prison Island Tilburg schuilt een groot geheim. Jaren geleden tijdens een onverwachte stroomstoring, ontsnapten de meest gevaarlijke gevangenen: de zogenoemde freaks. Deze gemuteerde wezens, het resultaat van geheime experimenten, zwierven door de donkere gangen. Op de vooravond van Halloween wordt dit grote geheim onthuld. Kun jij je een weg banen door de gevangenis en de freaks ontwijken voordat ze jou te pakken krijgen? De klok tikt…

 

Halloween Tilburg

Wat is Prison Island?

Bereid je voor op een intense strijd! In Prison Island neem je het op tegen andere teams in een race tegen de klok. Elke cel is een nieuwe uitdaging die je fysieke en mentale grenzen verlegt. Of je nu een puzzelmeester, een krachtpatser of een snelle denker bent, elke teamlid is essentieel voor de overwinning. Maar pas op: in de donkere gangen van de gevangenis loeren tijdens Halloween onverwachte gevaren. Durf jij de confrontatie met de freaks aan?

BOEK JOUW TICKETS

 

Wat te doen met Halloween Tilburg?

H3: Kom binnen, als je durft…

Ben jij avontuurlijk genoeg om Prison Island Halloween te betreden? Boek jouw tickets dan eenvoudig online

  • Prison Island – Halloween editie
  • 30 uitdagende cellen
  • 2 tot 96 spelers tegelijkertijd

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Herfstvakantie in Tilburg: dit zijn de leukste deals bij NondeJeu

Spannende Halloween activiteit in Tilburg: ontsnap aan de freaks in Prison Island

Wat te doen in de zomervakantie? Ontdek de NondeJeu zomaardeal!

Sfeervol groepsdiner in Tilburg bij NondeJeu

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu