Familie uitje

Een gezellige familiedag in Brabant!

Een competitief familieuitje voor jong en oud in Tilburg

Familieuitjes, je houdt ervan of je vindt het maar een saaie verplichting, maar het is wel dé kans om al die opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten samen te brengen en een gezellige dag te beleven. Of je nu staat te trappelen of niet, bij NondeJeu zorgen wij ervoor dat jullie een competitief, uitdagend en vooral verrassend leuk familie uitje in Tilburg zullen hebben! Samen spelen en winnen is ons motto. Begint jouw winnaarsmentaliteit al te borrelen?

Uren plezier tijdens jouw familiedag in Brabant

Zijn jullie klaar voor een gezonde portie onderlinge strijd? Bij NondeJeu geven we jouw fanatisme een flinke boost met onze uitdagende indoor activiteiten! Tijdens jullie familiedag of neven en nichtendag in het Brabantse Tilburg zullen jullie versteld staan van de verborgen talenten van jouw familieleden. Wie wist bijvoorbeeld dat oma nog steeds een ware basketball-koningin is, of dat je neefje een gave heeft voor het bedenken van de allerbeste tactieken? In onze real life game Prison Island strijden jullie in teams van 2 tot 4 personen om de overwinning. Alleen het team dat het beste weet samen te werken tijdens jullie familiedag in Brabant zal het cellencomplex met succes verlaten. Het doel is niet om te ontsnappen, maar om zo veel mogelijk punten te behalen. Dit doe je door verschillende cellen te betreden met ieder een uitdagend spel. Je kunt kiezen uit fysieke, tactische en technische spellen die je zo vaak kunt spelen als je zelf wil. Maar let op, alleen de hoogste score telt! Of je nu jong of oud bent, Prison Island is een succes voor alle leeftijden. En dat is wel zo fijn tijdens jullie familie uitje. Durven jullie het aan?

Speel je familieleden van de baan

Als je dacht een ontspannen potje Jeu de Boules te spelen, wacht dan maar tot jullie onze indoor banen betreden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit een Jeu de Boules bal hebt aangeraakt, Jeu de Boules is een uitdagende en leuke ervaring voor iedereen tijdens jullie familiedag in Brabant. Het spel vereist concentratie, strategie en precisie, en kan behoorlijk fanatiek worden!

Stel jouw familie uitje in Brabant zelf samen

Wij snappen dat je bij het organiseren van een familie uitje of neven en nichtendag te maken hebt met veel verschillende wensen. Bij NondeJeu kies je daarom zelf hoe jouw familiedag in Brabant eruit gaat zien. Of je nu alleen komt voor een potje Jeu de Boules, of gaat voor een NondeJeu All the way arrangement. (Bijna) alles mogelijk! Met Prison Island, Jeu de Boules, boardgames en horeca op één locatie kun je een dagvullend programma samenstellen die perfect bij jullie past. Verleng jouw familie uitje met een heerlijke lunch of diner. Voor groepen bieden wij een lunchbuffet of Shared dinner aan. Een tafel vol met heerlijke gerechten om met elkaar te delen! Onze chef verrast jullie graag met een selectie van verschillende gerechten van onze kaart. In 3, 4 of 5 rondes serveren wij 6, 8, of 10 gerechten om met een tweetal te delen.

Reserveer eenvoudig en snel online

Wil je jouw familie uitje of familiedag in het Brabantse Tilburg vandaag nog plannen? Bij NondeJeu reserveer je eenvoudig online. Kies een arrangement waar jullie enthousiast van worden en wij zorgen ervoor dat jullie met open armen worden ontvangen. Hebben jullie nog vragen of staan jullie wensen er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.