Groepsactiviteiten

Een uitdagend groepsuitje in Tilburg

Groepsactiviteiten in Tilburg die je niet snel zal vergeten!

Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan? Bij NondeJeu vind je de meest competitieve en uitdagende groepsactiviteiten in Tilburg! Of je er nu op uit gaat met je vrienden, collega’s of die ene oom waar je eigenlijk niet op zit te wachten, onze groepsuitjes in Brabant zorgen gegarandeerd voor een middag of avond vol uitdaging en plezier. Van unieke indoor groepsactiviteiten tot gezellig eten en borrelen op één locatie, NondeJeu heeft alles in huis om jouw groepsuitje in Tilburg onvergetelijk te maken. Dus, verzamel je beste team en maak je klaar voor een flinke dosis competitie en fun. Let the games begin!

Bereid je voor op een uitdagend groepsuitje in Brabant

Zelfs als je normaal niet van spelletjes houdt, zal je fanatisme naar boven komen in onze real life game Prison Island. Met 30 cellen waarin je verschillende uitdagingen tegenkomt, kan iedereen zich tijdens deze groepsactiviteit van zijn beste (of slechtste) kant laten zien. Bereid je voor op een hevige strijd, waarin we testen hoe sterk jullie zijn, of jullie een beetje hebben opgelet op school, maar ook hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld. Maak je geen zorgen, het gaat er niet om hoe snel jullie alle cellen spelen, maar om hoeveel punten jullie tijdens dit groepsuitje in Tilburg weten te behalen. Maken jullie kans om het beste team van de dag te worden?

Boule je weg naar de overwinning

Bij NondeJeu zijn we niet alleen competitief, maar ook gezellig. Tijdens welke groepsactiviteit kun je nu beter bijkletsen, borrelen en spelen dan tijdens een potje Jeu de Boules? Niet alleen is het spel populair onder gepensioneerde Fransen, maar het is ook het perfecte groepsuitje in het Brabantse Tilburg voor een hele hoop plezier! Het zal je verbazen hoe gedreven je zult zijn om je tegenstanders te verslaan. Wie wil er nu geen Jeu de Boules kampioen worden?!

Van al die competitie krijg je trek

Na al die competitie is het tijd om even bij te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Bij NondeJeu kun je tijdens je groepsuitje blijven lunchen, dineren en borrelen. Zo hou je de sfeer er goed in! Vanaf 2 personen kun je bij ons terecht voor een Shared dinner. Een tafel vol met heerlijke gerechten om met elkaar te delen! Onze chef verrast jullie graag met een selectie van verschillende gerechten van onze kaart. In 3, 4 of 5 rondes serveren wij 6, 8, of 10 gerechten om met een tweetal te delen.

Voor ieder groepsuitje in Tilburg een passend arrangement

Ieder groepsuitje bij ons in Tilburg is anders, daarom heeft NondeJeu een groot aanbod aan arrangementen die je eenvoudig online reserveert. Hebben jullie zin in een middag of avond vol plezier? Ontdek dan snel welk arrangement het beste bij jullie Brabantse groepsuitje past. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je last van keuzestress? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over het plannen van jullie groepsactiviteiten.

Speciaal voor grote groepen

Plan jullie uitje op maandag of dinsdag!

Willen jullie met een grote groep komen? Dan gaan we speciaal voor jullie open op maandag of dinsdag. Dus zijn jullie op zoek naar een groepsuitje waarbij je het rijk voor jezelf alleen hebt? Geef ons een belletje om de mogelijkheden te bespreken!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.