Cadeaubon

Een origineel en competitief cadeau!

Verras iemand met een NondeJeu cadeaubon!

Op zoek naar origineel cadeau waarmee je iemand een onvergetelijke ervaring geeft? Met de NondeJeu cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een spannend avontuur vol competitie en fanatisme. Of het nu voor vrienden, familie of collega’s is, deze cadeaubon opent de deur naar een wereld van plezier en uitdagingen. De cadeaubon is te besteden voor alle activiteiten bij NondeJeu. Kies zelf een bedrag, of geef meteen een leuk arrangement cadeau!

Hoe bestel je een cadeaubon online?

Jouw cadeaubon is eenvoudig online te bestellen! Maak eerst de keuze voor een bedrag, of kies direct voor een leuk arrangement. In de volgende stap voeg je optioneel een persoonlijk bericht toe en daarna kies je jouw verzendwijze. Wil je een fysieke cadeaubon per post versturen? Dan wordt deze vandaag nog verzonden. Heb je de cadeaubon direct nodig? Dan kun je ook kiezen voor een digitale cadeaubon die je meteen in je mailbox ontvangt. Als laatste stap heb je de mogelijkheid om een mooie cadeauverpakking naar keuze toe te voegen. Jouw cadeaubon is besteld! Cadeaubonnen van NondeJeu zijn twee jaar geldig en kunnen zowel online als op locatie worden ingeleverd.

Reviews

Marjolijn
Read More
Leuke sfeer, super toffe jeu de boules banen, lekker eten & drinken en vriendelijk personeel.
joyce
Read More
Dit is echt zó leuk! Wij gaan zéker vaker komen, ondanks het een eindje rijden is. Keep up the goodwork!!!
David
Read More
Ik kom hier regelmatig met mijn dochtertje. Voor jong en oud super veel plezier hier keer op keer weer! Daarnaast is het personeel altijd zeer vriendelijk! Hangt ook altijd een super gezellige sfeer!! Toppers!!!!
Previous
Next

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.