Schooluitje

Een flinke dosis fun!

Een onvergetelijk schooluitje bij NondeJeu in Tilburg!

Op zoek naar activiteiten die van jouw schooluitje een groot succes maken? NondeJeu is jullie weg naar een schooluitje in Tilburg vol fanatisme en plezier! Onze activiteiten zijn perfect voor zowel middelbare scholieren als studenten in vervolgopleidingen. Of je elkaar nu beter wil leren kennen, wil ontdekken wie de spelletjeskoning(in) van de klas is, of het schooljaar op een toffe manier wil afsluiten, bij NondeJeu ben je aan het juiste adres! Wat de aanleiding voor jullie schooluitje in Tilburg ook is, wij beloven dat het een doorslaand succes wordt.

Prison Island; de meest competitieve schoolactiviteit in Tilburg

Ontdek Prison Island Tilburg, een schooluitje dat garant staat voor plezier en een flinke dosis competitie! Tijdens het avontuur in ons cellencomplex zullen jullie versteld staan van de verborgen talenten van je klasgenoten. Wie wist bijvoorbeeld dat die ene klasgenoot een onverslaanbare basketbalspeler is, of dat jouw vriend(in) een talent heeft voor het bedenken van slimme tactieken? Voordat jullie schooluitje in Tilburg start vormen teams van 2 tot 4 personen waarmee jullie gaan strijden voor de overwinning. Het doel is niet om te ontsnappen, maar om zoveel mogelijk punten te behalen door uitdagende spellen in verschillende cellen te spelen. Fysieke, tactische en technische spellen wachten op jullie en alleen de hoogste score telt! Of je nu in de brugklas zit of bijna afgestudeerd bent, Prison Island is een succes voor alle leeftijden. Durven jullie deze uitdaging aan?

Daag je leerlingen uit voor een potje indoor Jeu de Boules!

Dacht je dat Jeu de Boules een relaxte buitenactiviteit was? Wacht maar tot jullie onze indoorbanen betreden tijdens jullie schooluitje in Tilburg. Wees gewaarschuwd, een potje Jeu de Boules kan behoorlijk fanatiek worden! Concentratie, strategie en precisie zijn de sleutelwoorden om als winnaar uit de bus te komen. Of je nu een pro bent of nog nooit een Jeu de Boules bal hebt aangeraakt, dit spel biedt een uitdagende en vooral gezellige ervaring voor iedereen tijdens jullie schooluitje in Brabant. Let the games begin!

Creëer het perfecte schooluitje in Brabant

Bij NondeJeu begrijpen we dat het organiseren van een schooluitje in Tilburg met al die verschillende leerlingen een uitdaging kan zijn. Maar geen stress! Bij NondeJeu heb jij het voor het zeggen. Of je nu kiest voor een potje Indoor Jeu de Boules of het volledige NondeJeu pretpakket, bijna alles is mogelijk! Met Prison Island, Jeu de Boules, boardgames, eten & drinken op één plek, tover je moeiteloos een dagvullend programma uit de hoed dat perfect bij jullie klas past.

Plan je schooluitje gemakkelijk online!

Wil je dit onvergetelijke schooluitje in Tilburg vandaag nog plannen? Bij NondeJeu reserveer je eenvoudig online. Kies het arrangement dat jullie enthousiast maakt, en wij zorgen ervoor dat jullie met open armen worden ontvangen. Heb je nog vragen of staan jullie specifieke wensen er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen jullie graag!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.