Board games

Play and have some fun

Bordspelletjes spelen in Tilburg

Klaar met de competitie in Prison Island en genoeg ballen gegooid op onze Jeu de Boules banen? De avond hoeft nog niet voorbij te zijn! Duik in onze spelletjeskast en en laat je meeslepen in een wereld vol competitie, humor en gezelligheid met je vrienden, familie of collega’s. Vecht tegen je tegenstanders tijdens een strategisch potje ‘Risk’, beleef veel gezelligheid en plezier met de klassieker ‘Wie is het?’ of speel een hilarisch potje 30 seconds. Bij NondeJeu vind je ze allemaal! Met meer dan 65 bordspellen hebben we voor ieder wat wils.

Onbeperkt plezier met jouw favoriete boardgames

Een bordspelletje tilt het borrelen na jullie activiteit(en) naar een hoger niveau van gezelligheid! Of jullie nu gaan voor een avondvullend bordspel, of liever een kort kaartspelletje spelen. Plezier is gegarandeerd. Bekijk ons online spellenmenu, kies je favoriete spel uit en bestel het bij een bedieningsmedewerker. En als je daarna zin hebt in iets anders, lever dan gewoon het oude spel in en bestel net zo gemakkelijk een nieuwe!

Bordspelletjes, hapjes en drankjes!

Heb jij onze uitgebreide borrelkaart al ontdekt? Met zoveel keuze aan heerlijke borrelplanken en hapjes hoef je tijdens jullie fanatieke spelletje geen rommelende maag te hebben. Geniet van onze ambachtelijke bieren, verfijnde wijnen, sprankelende gin-tonics en verrukkelijke cocktails. Dat wordt gegarandeerd een gezellige spelletjesavond!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.

FAQ Board games

Meest gestelde vragen

Voor een actueel overzicht van al onze bordspellen, kun je ons spellenmenu bekijken.

Nee, er zitten geen kosten aan de boardgames zelf verbonden. Zolang je gebruik maakt van onze horeca, mag je onze boardgames “bestellen” en dan komen we ze brengen. Ben je klaar met het bordspel, dan kun je ze weer inleveren. Het kan natuurlijk voorkomen dat een bepaald spel al door een ander groepje in gebruik is, kwijt is of niet meet compleet is. We vragen iedereen om zorgvuldig met onze spellen om te gaan zodat iedereen er plezier van kan hebben.

Online reserveren voor het spelen van een spel is niet mogelijk. Je kan het bij een reservering er altijd bij vermelden dat je ook nog een spelletje wilt spelen voor- of achteraf. Wil je alleen langskomen om een bordspel te spelen, dan kun je gewoon een tafeltje uitzoeken en gezellig spelen. Je mag ook altijd op de dag zelf even bellen om een tafeltje te reserveren.