Vrijgezellenfeest

Een dag om nooit te vergeten!

Vrijgezellenfeest in Tilburg? NondeJeu to the rescue!

Dus, jij bent de uitverkorene om het vrijgezellenfeest van je beste maat of vriendin te organiseren in het Brabantse Tilburg? Geen paniek, NondeJeu heeft alles wat je nodig hebt om er een feest van te maken! Wij hebben de meest uitdagende en competitieve activiteiten, lekker eten, drankjes en een heleboel gezelligheid. Van een fanatieke onderlinge strijd in Prison Island, tot ontspannen een balletje gooien en onbeperkt borrelen voordat jullie de stad in gaan. Bij NondeJeu kan het allemaal!

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Brabant

Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen of alleen maar vrouwen wil organiseren in Brabant, NondeJeu heeft activiteiten waar iedereen fanatiek van wordt. Hebben jullie zin in een uitdaging? Ontdek dan de 30 uitdagende cellen in onze real life game Prison Island. Strijd in teams van 3 tot 4 personen voor de hoogste score door in iedere cel zoveel mogelijk punten te behalen. Van kracht tot slimheid, maar ook vingervlugheid, alles is nodig om te winnen! Of jullie nu een ervaren team zijn of niet, Prison Island zorgt voor een actief en heel gezellig vrijgezellenfeest in Tilburg. Durven jullie het aan?

Boules en vooral borrelen

Is lekker borrelen het belangrijkste onderdeel van jullie vrijgezellenfeest in het Brabantse Tilburg? Dan is Jeu de zuip precies wat jullie nodig hebben! Speel twee uur lang Jeu de Boules en geniet van onbeperkt wijn, bier en frisdrank! Het klinkt als de ideale combinatie, toch? Of je nu ontspannen speelt of strijdt om de titel van Jeu de Boules kampioen, alles is mogelijk. Weet je de regels niet? Geen probleem! De spelregels hangen bij de baan en je kunt het natuurlijk ook vragen aan onze medewerkers achter de bar. We zorgen ervoor dat jullie alles uit je potje Jeu de Boules kunt halen.

Maak het vrijgezellenfeest zo gek als jij wilt

Willen jullie Prison Island en Jeu de Boules combineren, maar ook genieten van een heerlijke lunch of diner? Bij NondeJeu hebben we alles in huis voor een middag of avondvullend vrijgezellenfeest in Brabant. Voor groepen bieden wij een gezellig lunchbuffet of shared diner aan met verschillende kleine gerechten om samen te delen. Zo leggen jullie een goede bodem voor al die borrels die er tijdens jullie stapavond nog aan zitten te komen;). Onze chef verrast jullie graag met een selectie van verschillende gerechten van onze kaart. In 3, 4 of 5 rondes serveren wij 6, 8, of 10 gerechten om met een tweetal te delen.

Regel jullie vrijgezellenfeest in Brabant direct online

Zin gekregen in een te gek vrijgezellenfeest in Tilburg? Reserveer dan snel en eenvoudig online bij NondeJeu! Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van een topfeest! Dus waar wacht je nog op? Laat het feest beginnen bij NondeJeu!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.