Bedrijfsuitje

Een gezellige dag met collega's

Uniek bedrijfsuitje in het Brabantse Tilburg

Jullie bedrijfsuitje plannen in Brabant? Dan zit je bij NondeJeu helemaal goed! Wij hebben alles in huis voor een mega-actief en supergezellig personeelsuitje in het hartje van Tilburg. Of je nu het hele kantoor meeneemt of gewoon een stel leuke collega’s van de afdeling, bij NondeJeu staat plezier op de eerste plaats. Zet die laptops aan de kant en ruil de kantoortuin in voor een dag vol competitie en fun.

IJzersterke teambuilding in Prison Island

Een bedrijfsuitje in Tilburg waarbij je ook nog eens werkt aan jullie teamwork. Klinkt dat niet geweldig?! Het razendpopulaire Prison Island is een must voor jullie actieve personeelsuitje in Brabant. In teams van 2 tot 4 personen gaan jullie de strijd aan in 30 cellen met verschillende uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Het doel is om samen met je team zoveel mogelijk punten te behalen en je collega’s te verslaan. Worden jullie de helden van de dag? Je speelt Prison Island met 2 tot wel 96 personen tegelijkertijd, dus deze teambuiling activiteit is zeer geschikt voor kleine én grote groepen.

Jeu de Boules tijdens jullie bedrijfsuitje in Tilburg

Na al die actie is het tijd voor wat ontspanning. NondeJeu heeft acht indoor Jeu de Boules banen, perfect voor een relaxt bedrijfsuitje in Tilburg. Gooi een balletje terwijl je geniet van hapjes en drankjes. Jeu de boules is niet alleen gezellig, maar ook dé manier om je collega’s nóg beter te leren kennen. Wie weet ontdek je wel dat ze nóg leuker zijn dan je al dacht.

Volle maag, blije collega’s!

Van al die uitdaging en competitie krijg je natuurlijk honger. Daarom kun je tijdens jullie personeelsuitje bij NondeJeu in Tilburg ook lekker blijven eten. Voor groepen hebben we een heerlijk lunchbuffet of een shared dinner. Een tafel vol met heerlijke gerechten om met elkaar te delen! Onze chef verrast jullie graag met een selectie van verschillende gerechten van onze kaart. In 3, 4 of 5 rondes serveren wij 6, 8, of 10 gerechten om met een tweetal te delen.

Alle arrangementen voor jullie bedrijfsuitje in Brabant

Eén ding is zeker: jullie personeelsuitje bij NondeJeu in Tilburg wordt legendarisch! Check alle te gekke arrangementen en ontdek wat het beste bij jullie past. Staat jullie ideale bedrijfsuitje er niet tussen, of heb je nog vragen over het organiseren van een gezellig personeelsuitje in Brabant? Stuur ons gerust een berichtje, we helpen jullie graag om alles uit jullie personeelsuitje te halen!

Speciaal voor grote groepen

Plan jullie uitje op maandag of dinsdag!

Willen jullie met een grote groep komen? Dan gaan we speciaal voor jullie open op maandag of dinsdag. Dus zijn jullie op zoek naar een teamuitje waarbij je het rijk voor jezelf alleen hebt? Geef ons een belletje om de mogelijkheden te bespreken!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.