Teamuitje

De leukste teambuilding van Tilburg

Teamuitje in het Brabantse Tilburg

Ben jij de geluksvogel die jullie welverdiende teamuitje mag organiseren? Dan ben jij bij NondeJeu in Tilburg aan het juiste adres! We hebben alles in huis voor een actief en gezellig teamuitje in hartje Brabant. Of je nu met 4 of 80 personen komt, bij NondeJeu is plezier gegarandeerd. Dus zin in een avond of middag vol competitie? May the best team win!

Teambuilding op z'n NondeJeu's

Er is geen betere manier om jullie samenwerking op de proef te stellen dan met een actief teamuitje in Tilburg. Op z’n NondeJeu’s noemen we dit ook wel teambuilding 2.0! Het populaire Prison Island is een uitdagende activiteit die tijdens jullie teamuitje in Brabant zeker niet mag ontbreken. In teams van 2 tot 4 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Speel 30 cellen met in iedere cel een andere uitdaging. Soms moeten jullie snel zijn, soms slim, maar ook sterk. Het doel is niet om te ontsnappen, maar om in iedere cel zoveel mogelijk punten te halen. Het goede nieuws is dat je een cel zo vaak kunt spelen als je zelf wilt om jullie highscore te verbeteren. Bekronen jullie je tot de winnaars en verdienen jullie de eeuwige roem?

Een teamuitje in Brabant waarmee je echt kunt ontspannen

Na al die actie even rustig een balletje gooien? NondeJeu heeft acht indoor Jeu de Boules banen die zich perfect lenen voor een gezellig teamuitje in Brabant. Waag jullie aan een fanatiek Jeu de Boules toernooi terwijl jullie genieten van een hapje en drankje. Jeu de boules is dé activiteit om bij te kletsen met je teamgenoten en vooral veel lol te hebben met elkaar!

Met een volle buik naar huis!

Van al die activiteiten word je hongerig. Daarom kun je tijdens jouw teamuitje in Tilburg ook bij NondeJeu blijven eten. Dit geldt zowel voor de rommelende maag tijdens de lunch, als voor de grote trek in de avond. Voor groepen bieden we een heerlijk lunchbuffet en of shared dining aan. Onze chef verrast jullie graag met een selectie van verschillende gerechten van onze kaart. In 3, 4 of 5 rondes serveren wij 6, 8, of 10 gerechten om met een tweetal te delen.

Ontdek alle arrangementen voor jouw teamuitje in Tilburg

Een ding is zeker! Jouw team zal nog lang napraten over jullie teamuitje bij NondeJeu in Tilburg. Ontdek alle arrangementen en kies de activiteiten die bij jouw teamuitje passen. Heb je vragen over het organiseren van een teamuitje in Brabant bij NondeJeu? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken graag met je mee over het samenstellen van een teamuitje om nooit te vergeten.

Speciaal voor grote groepen

Plan jullie uitje op maandag of dinsdag!

Willen jullie met een grote groep komen? Dan gaan we speciaal voor jullie open op maandag of dinsdag. Dus zijn jullie op zoek naar een teamuitje waarbij je het rijk voor jezelf alleen hebt? Geef ons een belletje om de mogelijkheden te bespreken!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.