Verjaardagsfeestje

Wie is de jarige?

Uniek verjaardagsfeestje in Tilburg bij NondeJeu

Hoera! Er is er eentje jarig! Maar een verjaardag vieren zonder een super tof verjaardagsfeestje is natuurlijk geen feest. Het organiseren van een verjaardagsfeestje voor tieners kan een flinke uitdaging zijn. Maar geen paniek, NondeJeu heeft alles wat je nodig hebt voor een spectaculair, competitief, maar vooral gezellig indoor verjaardagsfeestje in Tilburg. Van Prison Island, tot Jeu de Boules en je favoriete boardgames! Wij zorgen ervoor dat het een tienerfeestje wordt om niet te vergeten.

Een tienerfeestje vol minigames in Prison Island

Zijn jullie gek op uitdagende puzzels en spelletjes? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor jullie verjaardagsfeestje in Tilburg: Prison Island! In ons cellencomplex met maar liefst 30 verschillende cellen strijden jullie om de hoogste score. Met een sleutel kunnen jullie alle cellen openen en daar verschillende minigames spelen. De uitdagingen variƫren van fysieke spellen zoals voetbal en basketbal, tot slimme puzzels zoals Mastermind. Maar verwacht ook uitdagingen waarbij de teams goed samen moeten werken om zo veel mogelijk punten te scoren. Prison Island is dus geen escaperoom waarin je opgesloten zit, maar een heus spelletjesparadijs! Bij kinderen van 8 tot en met 10 jaar adviseren we om per groepje 1 ouder mee te laten spelen. Zo kunnen zij met een beetje hulp ook de meest uitdagende cellen aan tijdens het verjaardagsfeestje in Tilburg. Bij ons Tiener Fuifje arrangement spelen jullie 1 uur Prison Island, kunnen jullie smullen van het birthday meal (friet met snack of pasta Bolognese), mogen jullie onbeperkt ranja drinken en zoveel boardgames spelen als jullie willen.

NondeJeu's Tiener Knalfuif: nog meer feest in Tilburg!

Willen jullie er een nog groter feest van maken? Dan heeft NondeJeu een Tiener Knalfuif voor nog meer en langer plezier! Naast 1,5 uur Prison Island spelen jullie tijdens het verjaardagsfeestje in Tilburg ook 1 uur Jeu de Boules. De spelregels zijn eenvoudig en vinden jullie bij de baan. Natuurlijk hoort bij een tienerfeestje ook een goede maaltijd, daarom kunnen jullie genieten van het birthday meal en onbeperkt ranja. Dit verjaardagsfeestje in Tilburg wordt er een om nog lang over na te praten!

Gemakkelijk online te regelen

Is de jarige enthousiast geworden over een tienerfeestje bij NondeJeu? Zo geregeld! Je plant het verjaardagsfeestje heel gemakkelijk en snel online. Heb je nog vragen over het organiseren van het verjaardagsfeestje? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.