Herfstvakantie in Tilburg: dit zijn de leukste deals bij NondeJeu

Het aftellen tot de herfstvakantie is begonnen! Ben jij jouw vakantie al aan het volplannen met leuke uitjes in en rondom Tilburg? Check dan zeker even de competitieve deals bij NondeJeu en beleef een dag vol spanning, plezier en gezelligheid. Strijd met en tegen elkaar om de overwinning in het uitdagende Prison Island, sla je tegenstander van de baan tijdens een fanatiek potje Jeu de Boules en geniet van een lunch of diner. Ideaal voor een regenachtige herfstdag!

Dit zijn de leukste uitjes om te doen tijdens de herfstvakantie in Tilburg:

1. Prison Island 1,5 uur

Ben jij klaar voor een spannende missie tijdens de herfstvakantie? In Prison Island Tilburg wordt jullie teamwork op de proef gesteld. Betreed ons cellencomplex met 30 cellen en waag je aan diverse minigames. Met puzzels, codes en fysieke uitdagingen is dit de perfecte herfstvakantie activiteit in Tilburg voor wie niet bang is voor een uitdaging. Bekijk de deal hier.

2. Jeu de Boules & Lunch

Genieten van een heerlijke lunch en daarna ontspannen een balletje gooien? Dat kan bij NondeJeu! De combinatie van jeu de boules en een lekkere lunch is ideaal voor een gezellig uitje met vrienden of familie tijdens de herfstvakantie in Tilburg. Ontdek onze lunchkaart online.

Uitje herfstvakantie tilburg

3. Pretpakketten: 2 of 3 uur lang plezier!

Waarom zou je tijdens de herfstvakantie kiezen tussen Prison Island en Jeu de Boules als je het ook allebei kunt doen? Met de pretpakketten combineer je de twee activiteiten en beleef je, afhankelijk van je keuze, 2 of 3 uur lang plezier! Lees meer over het pretpakket 2 uur.

4. NondeJeu All In

Compleet dagje weg in Tilburg tijdens de herfstvakantie? Voor de echte fanatiekelingen is er het NondeJeu All In pakket. Speel Prison Island, waag je aan een fanatiek potje Jeu de Boules én sluit af met een gezellig shared diner.

5. Prison Island Halloween

Op woensdag 30 oktober, de vooravond van Halloween, wordt Prison Island een angstaanjagende plek. Tijdens een onverwachte stroomstoring zijn de zogenaamde ‘freaks’ uitgebroken en sindsdien terroriseren ze Prison Island. Kun jij je een weg banen door de gevangenis en de freaks ontwijken voordat ze jou te pakken krijgen? De klok tikt… Boek jouw tickets hier!

uitje herfstvakantie tilburg

Maak jouw herfstvakantie plannen online

De herfstvakantie is perfect om NondeJeu in Tilburg te ontdekken. Reserveer jouw favoriete deal snel online en maak er een onvergetelijk uitje van!

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Herfstvakantie in Tilburg: dit zijn de leukste deals bij NondeJeu

Spannende Halloween activiteit in Tilburg: ontsnap aan de freaks in Prison Island

Wat te doen in de zomervakantie? Ontdek de NondeJeu zomaardeal!

Sfeervol groepsdiner in Tilburg bij NondeJeu

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu