Wat te doen in de zomervakantie? Ontdek de NondeJeu zomaardeal!

Het is zomervakantie! En dat betekent, tijd om heel veel leuke dingen te gaan doen. Houden jullie van een beetje uitdaging, lekker eten én een filmpje pakken in de bios? Profiteer tijdens de zomervakantie dan van onze te gekke zomaardeal en krijg een bioscoopticket per persoon voor Pathé Tilburg cadeau!

Een flinke dosis competitie én naar de film

Tijdens de zomervakantie is er genoeg te doen bij NondeJeu in Tilburg! Met de speciale Zomaardeal beleef je een competitief dagje weg en kun je ook nog eens naar de film. Jouw compleet verzorgde dag begint met Prison Island, gevolg door een fanatiek potje Jeu de Boules, een supergezellig shared dining én afsluitend een film naar keuze in Pathé bioscoop Tilburg.

    • Prison Island: betreed ons cellencomplex deze zomervakantie en ontdek 30 verschillende cellen, met ieder een andere uitdaging. Soms moet je slim zijn, soms snel, maar ook sterk! Het is niet de bedoeling om te ontsnappen, maar om binnen de tijd zoveel mogelijk punten te behalen. Wordt jouw team de grote winnaar?

 

    • Jeu de Boules: een fanatiek potje Jeu de Boules kan deze zomervakantie niet ontbreken. Jeu de Boules is hip en ook nog eens supergezellig! Werp de bal zo dicht mogelijk bij de but en kaats je tegenstander van de baan!

 

    • Shared Dining: laat je door onze chef verrassen met een heerlijk Shared Dining! In 4 rondes krijg je een diverse selectie van gerechten van onze kaart, welke je met een tweetal kunt delen. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij een aangepast Shared Dining, zodat zij gezellig mee kunnen eten.

 

    • Filmkaartjes cadeau: boek je de NondeJeu Zomaardeal? Dan krijg je 1 bioscoopkaartje per persoon voor Pathé bioscoop Tilburg cadeau! Zo sluiten jullie de dag gezellig af met een film naar keuze.

 

wat te doen in de zomervakantie

Nog even op een rijtje: zo kan jouw zomervakantie eruit zien!

Wil jij deze zomervakantie een dag vol plezier beleven en ook nog eens bioscoopkaartjes cadeau krijgen? Check dan onze Zomaardeal, welke bestaat uit:

    • 1,5 uur Prison Island
    • 1 uur Jeu de Boules
    • 4 rondes Shared Dining en voor kinderen een heerlijk kids menu
    • Bioscoopkaartjes voor Pathé Tilburg cadeau! (1 per persoon)
    • Geldig van 6 juli t/m 31 augustus

 

Prijs: 65 euro per persoon
Kids t/m 12 jaar: 42,50 per persoon

Zien we jou deze zomer?

Kan jouw zomer wel wat competitie gebruiken? Boek dan snel jouw zomerdeal bij NondeJeu! De deal is geldig van 6 juli t/m 31 augustus, dus zorg dat je erbij bent :)

wat te doen in de zomervakantie

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Herfstvakantie in Tilburg: dit zijn de leukste deals bij NondeJeu

Spannende Halloween activiteit in Tilburg: ontsnap aan de freaks in Prison Island

Wat te doen in de zomervakantie? Ontdek de NondeJeu zomaardeal!

Sfeervol groepsdiner in Tilburg bij NondeJeu

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu