Teamuitje

reserveer direct

Teamuitje in Tilburg

Ben jij de geluksvogel die jullie welverdiende teamuitje mag organiseren? Dan ben jij bij NondeJeu aan het juiste adres! We hebben alles in huis voor een actief en gezellig bedrijfsuitje in hartje Tilburg. Of je nu met het hele bedrijf komt, of met een klein groepje collega’s van jullie afdeling, bij NondeJeu is plezier gegarandeerd. Zet je laptop aan de kant en verruil jullie kantoortuin voor een middag of avond vol competitie en plezier. May the best win!

Teambuilding op z'n NondeJeu's

Er is geen betere manier om jullie samenwerking op de proef te stellen dan met een actief teamuitje in Tilburg. Op z’n NondeJeu's noemen we dit ook wel teambuilding 2.0! Het populaire Prison Island is een uitdagende activiteit die tijdens jullie teamuitje zeker niet mag ontbreken. In teams van 2 tot 4 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Speel 30 cellen met in iedere cel een andere uitdaging. Soms moeten jullie snel zijn, soms slim, maar ook sterk. Het doel is niet om te ontsnappen, maar om in iedere cel zoveel mogelijk punten te halen. Het goede nieuws is dat je een cel zo vaak kunt spelen als je zelf wilt om jullie highscore te verbeteren. Bekronen jullie je tot de winnaars en verdienen jullie de eeuwige roem?

Een teamuitje waar je echt kunt ontspannen

Na al die actie even rustig een balletje gooien? NondeJeu heeft acht indoor Jeu de Boules banen die zich perfect lenen voor een gezellig teamuitje. Waag jullie aan een fanatiek Jeu de Boules toernooi terwijl jullie genieten van een hapje en drankje. Jeu de boules is dé activiteit om je collega’s nog beter te leren kennen en een persoonlijke band met elkaar op te bouwen. Wie weet komen jullie wel tot de ontdekking dat jullie collega's nog leuker zijn dan jullie al wisten ;).

Volle maag, blije collega's!

Van al die activiteiten word je hongerig. Daarom kun je tijdens een teamuitje ook bij NondeJeu blijven eten. Dit geldt zowel voor de rommelende maag tijdens de lunch, als voor de grote trek in de avond. Voor groepen vanaf 8 personen bieden we een heerlijk lunchbuffet en of 2 of 3 gangen shared of walking dinner aan. Geniet van een verrassende mix van gerechten en deel deze met jouw collega’s. De prijs van onze 3 gangen Shared Dining is € 32,50 p.p. en voor de 2 gangen Shared Dining is het € 27,50 p.p. Kleinere groepen kunnen tijdens een teamuitje a la carte bij NondeJeu.

Ontdek alle arrangementen voor jouw bedrijfsuitje in Tilburg

Een ding is zeker! Jouw collega’s zullen nog lang napraten over jullie bedrijfsuitje bij NondeJeu in Tilburg. Ontdek alle arrangementen en kies de activiteiten die bij jouw teamuitje passen. Heb je vragen over het organiseren van een teamuitje bij NondeJeu? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken graag met je mee over het samenstellen van een teamuitje om nooit te vergeten.

Bekijk arrangementen

Onze Openingstijden

Ma gesloten*
Di gesloten*
Wo 12:00 00:00
Do 12:00 00:00
Vr 12:00 01:00
Za 12:00 01:00
Zo 12:00 23:00

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com.