Locatie in hartje Tilburg, vlakbij het station

Voldoende ruimte voor een hapje en een drankje

Heel veel verschillende cellen met diverse spellen

De Teambuilding/ vriendengroep activiteit

Diverse andere activiteiten mogelijk

Prison Island

Beat The Bars

Zijn jullie klaar voor een beetje competitie? Ga de uitdaging aan in Prison Island en strijd met elkaar tegen andere teams voor de overwinning. Deze real life game in onze gevangenis telt maar liefst 30 uitdagende cellen die de fysieke, tactische en technische skills van je team op de proef stellen. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms vingervlug. Iedere kamer is anders, maar plezier is gegarandeerd!

Ieder team ontvangt één sleutel waarmee zij de cellen kan openen. Elke cel heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad, die wordt aangegeven naast de deur. De speeltijd varieert per kamer van 1 tot 5 minuten. Lukt het de eerste keer niet? No worries! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt, zodat je altijd je highscore kunt verbeteren. Maar je kunt ook snel doorgaan naar de volgende cel en proberen zoveel mogelijk cellen te spelen. Het is aan jullie!

Of je nou de samenwerking van je team wilt verbeteren, je vrienden uit wilt dagen om te strijden voor de overwinning of de krachten van je familie wilt bundelen om te ontspannen, Prison Island’ got you covered. Uit welke samenstelling je groep ook bestaat en of je nu met z’n drieën of met honderd bent.

Zijn jullie klaar voor Prison Island?


Reserveren
Reviews

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten *

Woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur *** Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com

**In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. We hanteren een flexibele sluitingstijd. Het kan dus ook voorkomen dat we al eerder gesloten zijn als er geen reserveringen zijn.