Locatie in hartje Tilburg, vlakbij het station

8 schitterende indoor Jeu de Boules banen

Heel veel verschillende bieren en andere borrelmogelijkheden

De hipste activiteit voor jong en oud

Diverse andere activiteiten mogelijk

Jeu de Boules

Gegarandeerd veel plezier

Een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Nog even ’n balletje gooien na jullie avontuur in Prison Island Tilburg of voor jullie het Tilburgse nachtleven gaan ontdekken? Jeu de Boules leent zich als de perfecte activiteit voor elke gelegenheid. Ontspannen een balletje gooien terwijl je vertelt over je week en oude herinneringen ophaalt, of juist de competitie aangaan en onder veel gejoel proberen je tegenstander een loer te draaien door zijn bal weg te kaatsen bij de but: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Er is genoeg plek voor iedereen: of je nu alleen met je date een baan voor jullie tweetjes wilt of je hele familie op wilt trommelen voor een leuk uitje. Gezellig samen zijn is hierbij the key en wij zullen er dan ook voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. 

Met een uitgebreide borrelkaart kun je onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid in een fijne omgeving even onbezorgd genieten.

Met wie kom jij nog een potje Jeu de Boules spelen?


Reserveren
Reviews

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten *

Woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur *** Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com

**In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. We hanteren een flexibele sluitingstijd. Het kan dus ook voorkomen dat we al eerder gesloten zijn als er geen reserveringen zijn.