Heel veel verschillende unieke bordspellen

Voldoende ruimte voor een hapje en een drankje

Diverse andere activiteiten mogelijk

Boardgames

Play and have some fun

Klaar met de competitie in Prison Island Tilburg? Genoeg ballen gegooid in één van onze Jeu de Boules banen? De avond hoeft nog niet voorbij te zijn.

Neem een kijkje op ons online menu en ontdek al onze bordspellen. Bestel ze bij de bedieningsmedewerker. Heb je nog zin in een ander spel? Lever de oude in en bestel weer een ander.

Bekijk ons online spellenmenu, kies je favoriete spel uit en bestel het bij de bedieningsmedewerker. Heb je daarna nog zin in een ander spel, lever dan het oude spel in en bestel net zo makkelijk weer een ander!

Ons café is ruim van opzet, maar gezellig en sfeervol ingericht. De tafels zijn groot genoeg om een bordspel op te kunnen spelen en je hapje en drankje kwijt te kunnen.


Online spellenmenu
Reviews

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten *

Woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur *** Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com

**In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. We hanteren een flexibele sluitingstijd. Het kan dus ook voorkomen dat we al eerder gesloten zijn als er geen reserveringen zijn.