Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu

Tilburg, een stad die bekend staat om Brabantse gezelligheid en bourgondisch genieten. En daar weten we ook bij NondeJeu alles van! In hartje centrum, op het Pieter Vreedeplein, vind je onze sfeervolle locatie. Naast competitieve en uitdagende activiteiten, zoals Prison Island en Jeu de Boules, heeft NondeJeu een gezellig shared dining concept. Ideaal voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Dus, ben je nog op zoek naar een unieke plek om te eten in Tilburg? Lees dan snel verder!

eten in tilburg

Wat is shared dining?

Hip, gezellig en vooral lekker eten in Tilburg. Tijdens een shared dining bij NondeJeu krijgen jullie meerdere kleine gerechten om samen te delen. Zo kun je voor of na je activiteiten uitgebreid tafelen in onze sfeervolle horeca. Het doel van een shared dining is om samen verschillende smaken en gerechten te proberen, waardoor jullie etentje in Tilburg een interactieve ervaring wordt. Over al die heerlijke smaakcombinaties raken jullie namelijk niet uitgepraat! Dat is nog eens gezellig dineren :)

Een verrassende menukaart

Het shared dining menu is zorgvuldig samengesteld door onze chef. Van sappige vleesgerechten tot verrukkelijke vegetarische opties en verfijnde visgerechten, er is voor ieder wat wils. Kom eten in Tilburg en laat je verrassen door de verschillende gerechten die onze chef voor jullie selecteert. En het beste van alles, je kiest zelf het aantal rondes!

Delicious Six

  • Een mandje brood vooraf
  • 3 rondes met een mix van gerechten van onze kaart
  • Per ronde 2 gerechten om met een tweetal te delen
  • Liever één ronde met voorgerechten of nagerechten? De keuze is aan jou!

The favourite eight

  • Een mandje brood vooraf
  • 4 rondes met een mix van gerechten van onze kaart
  • Per ronde 2 gerechten om met een tweetal te delen

Ten out of ten!

 • Een mandje brood vooraf
 • 5 rondes met een mix van gerechten van onze kaart
 • Per ronde 2 gerechten om met een tweetal te delen

 

Perfect voor (grote) groepen

Of je nu met z’n tweeën bent, of met een grote groep van meer dan vijftig personen. Bij NondeJeu kunnen we, onafhankelijk van je groepsgrootte, een heerlijk shared dining voor jullie samenstellen. Vooral met een grote groep is een shared dining een supergezellige manier om te eten in Tilburg. Niet het standaard voor-, hoofd- en nagerecht, maar een dynamisch en extra gezellig etentje dat jullie band versterkt.

Reserveer jouw combideal online!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het shared dining bij NondeJeu? Ontdek dan al onze toffe combideals en stel jouw perfecte uitje samen!

eten in tilburg

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu

Waarom een totaaluitje alles is wat jij op dit moment nodig hebt