Algemene voorwaarden

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan een van de activiteiten zoals aangeboden bij NondeJeu. Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om je wettelijke rechten te beïnvloeden. Het maken van een reservering en daarmee deelname aan de spelactiviteit bij NondeJeu kan alleen door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Dit geschiedt door in de reservering aan te vinken dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden van NondeJeu.

Koopovereenkomst

Door het plaatsen van een reservering ga je een koopovereenkomst aan met NondeJeu.

Annuleren

Deze koopovereenkomst is door de koper kosteloos te ontbinden tot 48 uur voor de gereserveerde activiteit. De ontbinding dient per e-mail of telefonisch gedaan te worden. Het inspreken van een voicemail volstaat hiervoor niet. Als er binnen een periode van 48 uur voor aanvang van de gereserveerde activiteit door de koper geannuleerd wordt, heeft NondeJeu het recht om alsnog het volledige aankoopbedrag in rekening te brengen.

Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van je reservering wordt aangegeven is exclusief uitleg vooraf. Wij verzoeken je om minimaal 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Indien het team bij aanvangstijd nog niet compleet is kan er door de ontbrekende speler(s) niet meer aan het spel worden deelgenomen. In dat geval vindt geen restitutie plaats.

Legitimatie

Om toegelaten te worden tot Prison Island of Jeu de Boules kunnen wij de persoon die de reservering heeft gemaakt vragen om zich te legitimeren en zijn/haar volledige naam te bevestigen.

Drugs, alcoholgebruik en veiligheid

Onze activiteiten zijn niet geschikt om te spelen onder invloed van drugs of alcohol. Derhalve krijgen mensen die onder invloed zijn van drugs en/of alcohol geen toegang tot onze activiteiten.

Ongepast gedrag

NondeJeu accepteert geen intimiderend of beledigend gedrag naar haar medewerkers. Eenieder die zich schuldig maakt aan het verstoren van de openbare orde, baldadigheid en/of moedwillige vernieling van eigendommen van NondeJeu wordt onmiddellijk uit het pand verwijderd. De politie kan hierbij worden ingeschakeld. In geval van verwijdering zal geen restitutie plaatsvinden. Eventuele schade zal ten alle tijden worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

Veiligheid

Uit veiligheidsoverwegingen worden bij ieder spel en in de algemene ruimten camerabeelden gemaakt en opgenomen. Bij diefstal, het opzettelijk veroorzaken van schade of bij moedwillige vernieling doen wij direct aangifte bij de politie. Schade zal ten alle tijden worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten *

Woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur *** Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com

**In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. We hanteren een flexibele sluitingstijd. Het kan dus ook voorkomen dat we al eerder gesloten zijn als er geen reserveringen zijn.