Activiteiten

reserveer nu!

Prison Island Tilburg

Waag jezelf aan spannende hersenkrakers, laat je vrienden zien hoe sterk je bent en daag elkaar uit voor een beetje competitie. NondeJeu heeft het allemaal! Wij zijn de thuisbasis van de meest actieve, competitieve en uitdagende indooractiviteiten in Tilburg. En we bevinden ons ook nog eens in het kloppend hart van de stad! Of je nu een spannende datenight hebt, een familiedag plant, of eropuit gaat met het hele bedrijf. Onze unieke activiteiten in het centrum van Tilburg zorgen ervoor dat iedereen een topmiddag of -avond beleeft.

Prison Island voor kleine en grote groepen

Klaar om jezelf en anderen uit te dagen in Prison Island? In ons avontuurlijke cellencomplex komen dapperheid en vindingrijkheid samen. Tijdens deze unieke activiteit in Tilburg kom je maar liefst 30 cellen tegen, vol met fysieke uitdagingen, mysterieuze codes om te kraken en raadsels die zelfs de slimste breinen tot het uiterste zullen drijven. Het doel is niet om te ontsnappen, maar om de competitie aan te gaan en een zo hoog mogelijke score te halen. Je speelt deze vernieuwende activiteit in Tilburg in teams van 2 tot 4 personen. Dus roep je vrienden, collega's of familie bij elkaar en stel het ultieme dream team samen. Jullie gaan de strijd aan tegen andere teams, met als enige doel: de hoogste ranking behalen in het klassement van Prison Island.

Gezellig en hip! Jeu de Boules

Jeu de Boules, het spel dat je normaal gesproken associeert met zonovergoten Franse pleintjes en een glas wijn in de hand. Maar bij NondeJeu doen we dingen nét een tikkeltje anders! Maak je klaar voor een gezellige indooractiviteit in Tilburg die Jeu de Boules naar een heel nieuw niveau tilt. We hebben niet één, niet twee, maar acht prachtige indoor Jeu de Boules banen. Jeu de Boules is de perfecte activiteit in Tilburg om gezellig samen te komen en fanatiek bezig te zijn onder het genot van een hapje en drankje. Want wie heeft er nou niet een klein beetje voedsel brandstof nodig om die perfecte worp te maken? Vergeet de zon, kom naar binnen en laat je verrassen door de warme sfeer, competitie en gezelligheid die Jeu de Boules als activiteit met zich meebrengt.

Blijf gezellig borrelen

Wist je dat je bij NondeJeu in Tilburg naast het spelen van uitdagende activiteiten, ook heel gezellig kunt borrelen? We hebben een groot aanbod aan (speciaal) bieren, heerlijke wijnen, cocktails en hapjes om je vingers bij af te likken. Duik onze spelletjeskast in en maak het borrelen nóg gezelliger met jouw favoriete boardgames.

Een dag vol activiteiten in Tilburg samenstellen?

Zijn jullie klaar voor de uitdagende indooractiviteiten van NondeJeu? Bekijk al onze arrangementen plan jullie perfecte middag of avond uit. Hebben jullie een vraag of hulp nodig bij het kiezen van het juiste arrangement? We zijn maar een whatsappje van je verwijderd!

reserveren

Onze Openingstijden

Ma gesloten*
Di gesloten*
Wo 12:00 00:00
Do 12:00 00:00
Vr 12:00 01:00
Za 12:00 01:00
Zo 12:00 23:00

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com.