Sfeervol groepsdiner in Tilburg bij NondeJeu

Hebben jullie een uitje op de planning en zoeken jullie een plek voor een gezellig groepsdiner in Tilburg? Zoek niet verder, want NondeJeu is the place to be! Met ruimte voor groepen van 2 tot 100+ personen kun je bijna met iedere groep bij ons terecht. Van een verrassend shared dining, tot een uitgebreid lunchbuffet of een feestelijke borrel, NondeJeu heeft alles in huis om jouw groepsuitje naar een hoger niveau te tillen! Willen jullie je culinair laten verrassen en houden jullie ook nog eens van een beetje competitie? Ontdek dan alle mogelijkheden voor (grote) groepen hieronder!

Shared dining voor (hele) grote en kleine groepen

Bij NondeJeu kun je met jouw groep, ongeacht de groepsgrootte, genieten van een sfeervol groepsdiner in Tilburg. Omdat wij van gezelligheid én lekker eten houden, doen we dat in de vorm van een shared diner. Shared dining is een verrassende en interactieve eetervaring, waarbij jullie niet uitgepraat raken over al die heerlijke gerechten. In meerdere rondes krijgen jullie verschillende kleine gerechten om te proeven en met elkaar te delen. Zo kunnen jullie lekker lang tafelen en is er voor ieder wat wils! Ideaal voor een groepsdiner in Tilburg waarbij gezelligheid en samenzijn het belangrijkste doel is.

Groepsdiner Tilburg

Liever lunchen? Check dit lunchbuffet effe!

Naast een groepsdiner in Tilburg, kunnen wij ook een heerlijke lunch voor (grote) groepen verzorgen! Ons lunchbuffet bestaat uit diverse belegde broodjes, met een gevarieerd aanbod aan vlees, vis en vega. Wil je liever all the way gaan met de lunch? Ontdek dan ons uitgebreide lunchbuffet met verse broodjes, huisgemaakte soep en divers beleg, zoals gerookte ham, zalm, brie, gekookt eitje, kroket en salade. Dat wordt smullen!

Groepsdiner tilburg

Ook leuk: combineer met Prison Island of Jeu de Boules

Wil jij jouw groepsdiner in Tilburg extra bijzonder maken? Bekijk dan eens onze competitieve activiteiten Prison Island en Jeu de Boules! Ga de uitdaging met en tegen elkaar aan in ons cellencomplex met 30 verschillende cellen. Ontdek verschillende minigames en zorg er met jouw team voor dat je de highscore haalt. Je speelt Prison Island met maar liefst 96 personen tegelijkertijd, dus perfect voor grote groepen! Liever een balletje gooien terwijl jullie samen een drankje doen? Dat kan op onze 8 indoor Jeu de Boules banen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Groepsdiner tilburg

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Herfstvakantie in Tilburg: dit zijn de leukste deals bij NondeJeu

Spannende Halloween activiteit in Tilburg: ontsnap aan de freaks in Prison Island

Wat te doen in de zomervakantie? Ontdek de NondeJeu zomaardeal!

Sfeervol groepsdiner in Tilburg bij NondeJeu

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu