Medewerker keuken

Is de keuken echt jouw terrein? En wil jij in een spiksplinternieuwe keuken werken waar je inbreng hebt in het menu en de processen? Dan is deze functie bij NondeJeu misschien iets voor jou! Bij NondeJeu kun je terecht voor de games van Prison Island, een potje jeu de boules en een hapje en drankje. Lijkt dit jou wat? Lees verder.

NondeJeu is gevestigd in het voormalig pand van Men At Work en heeft verschillende unieke spelactiviteiten voor zowel (hele) kleine als (supergrote) groepen. In Prison Island strijd je met elkaar tegen andere teams voor de overwinning. Deze real life game telt maar liefst 30 uitdagende cellen die de fysieke, tactische en technische skills van je team op de proef stellen. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms vingervlug. Iedere kamer is anders, maar plezier is gegarandeerd! De formule wordt gecombineerd met acht jeu-de-boules banen en natuurlijk het horeca-gedeelte voor een gezellige borrel (met optioneel nog wat bordspellen om de avond mee af te sluiten).

Wat ga je doen?

Bij NondeJeu zijn wij op zoek naar een medewerker in onze keuken die ons helpt om de keuken op rolletjes te laten lopen. Je bereidt de gerechten, verzorgt indien nodig de afwas, helpt mee bij het opruimen van bestellingen en zorgt er mede voor dat alles in de keuken schoon en netjes is en op rolletjes loopt. We werken met een klein team waarbij het persoonlijke contact met de collega’s erg belangrijk is.

Wie ben jij?

  • Jij bent stressbestendig;
  • Jij hebt enige ervaring en affiniteit met koken;
  • En kan goed samenwerken.

Dit mag je verwachten

Waarom je écht moet solliciteren bij NondeJeu? Omdat je superveel terugkrijgt voor je harde werk! Denk hierbij aan:

  • Een fijn salaris;
  • Een afwisselende functie;
  • Je hebt echte inbreng;
  • Werken op een unieke locatie.

MAKKELIJK SOLLICITEREN

Solliciteren hoeft niet moeilijk te zijn en dat weten wij ook. Daarom hebben we solliciteren makkelijk voor je gemaakt. Vul hieronder je gegevens in en beantwoord enkele vragen en that’s all!

Na het invullen en insturen van dit formulier, nemen wij zo snel als we kunnen contact met je op.

Natuurlijk hopen we dat jij snel bij ons je skills kan komen tentoonstellen, maar eerst hebben we even een kort kennismakingsgesprekje. Zo kun jij al je vragen over de functie en NondeJeu aan ons stellen en wij kunnen jou kort leren kennen.

Daarna kun je echt aan de slag en mag je bier tappen, broodjes maken, shared dinings serveren, gasten Prison Island insturen of Jeu de Boules uitleggen. Bij alles wat je doet bij ons is altijd het belangrijkste dat de gast (en jij ook) plezier heeft!

Tot snel bij NondeJeu!