NondeJeu zoekt een parttime/fulltime horecamedewerker

Ben jij op zoek naar een horecabaan bij dé nieuwe hotspot van Tilburg? Dan is dit je kans! NondeJeu – een plek waar je terecht kunt voor Prison Island games, een potje jeu-de-boules en een drankje aan de bar – is nu op zoek naar een parttime & fulltime horecamedewerker.

NondeJeu is gevestigd in het voormalig pand van Men At Work. En vooral de Prison Island formule is toch wel uniek voor de stad. Deze real life game telt maar liefst 30 uitdagende cellen die de fysieke, tactische en technische skills van je team op de proef stellen. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms vingervlug. Iedere kamer is anders, maar plezier is gegarandeerd! De formule wordt gecombineerd met acht jeu-de-boules banen en natuurlijk horeca. En bij dit laatste ga jij als horecamedewerker een helpende hand bieden.

Dit ga je doen als horecamedewerker

Als horecamedewerker bij NondeJeu, zorg je voor een gastvrij ontvangst van de gasten aan de bar of tafel. Jij zorgt ervoor dat gasten een geweldige avond beleven en graag nog een keertje terugkomen! Dit doe je onder andere door het opnemen van bestellingen, het serveren van eten en drinken, het klaarmaken van tafels en enige bar- en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je ook de gastheer of -vrouw voor Prison Island. Je geeft mensen instructies, loopt rond af en toe door de gevangenis om de orde te bewaken en voorziet de mensen achteraf van een hapje en een drankje.

De ideale kandidaat:

 • Is 10 tot 36 uur beschikbaar;
 • Is flexibel in dagen en tijden;
 • Heeft enige ervaring in de horeca;
 • Is gastvrij, sociaal, stressbestendig en houdt van aanpakken.

 • Dit mag je verwachten

  Waarom je écht moet solliciteren bij NondeJeu? Omdat je super veel terugkrijgt voor je harde werk. Denk hierbij aan:

 • Een fijn salaris;
 • Een afwisselende functie in een supergezellig bedrijf;
 • Werken op een unieke locatie;
 • Doorgroeimogelijkheden.

 • Iets voor jou?

  Is dit de baan waar jij op hebt zitten wachten? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door te mailen naar info@nondejeu.com (en vergeet niet je motivatie en cv toe te voegen). Heb je nog vragen over het bedrijf of de functie? Bel dan gerust even naar 013 785 3076 of mail ons.

  Onze openingstijden

  Maandag en dinsdag gesloten *

  Woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

  Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur **

  Zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur **  * Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com

  **In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. We hanteren een flexibele sluitingstijd. Het kan dus ook voorkomen dat we al eerder gesloten zijn als er geen reserveringen zijn.