TEST Jeu de Boules

Gegarandeerd veel plezier

Indoor Jeu de Boules in Tilburg

Een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Nog even ’n balletje gooien na jullie avontuur in Prison Island, of voor jullie het Tilburgse nachtleven gaan ontdekken? Indoor Jeu de Boules is de perfecte activiteit voor iedere gelegenheid! Of je nu ontspannen een balletje wilt gooien terwijl je oude herinneringen ophaalt met je beste vrienden, of er een fanatieke competitie van maakt. Je kunt Jeu de Boules zo gek maken als je zelf wilt. Met 8 prachtige indoor Jeu de Boules banen is het bij NondeJeu in Tilburg altijd zomer!

Jeu de Boules, hoe speel je dat eigenlijk?

Ben je niet bekend met de Jeu de Boules regels? Maak je geen zorgen, het is makkelijker dan het lijkt. Laten we de spelregels even doornemen! Je kunt Jeu de Boules in verschillende teamsamenstellingen spelen: tete a tete (één tegen één), doublet (twee tegen twee) of triplet (drie tegen drie). Elke speler krijgt per ronde drie Jeu de Boules ballen. Als je met z’n drieën speelt, krijgt ieder twee ballen. De eerste speler neemt het voortouw en werpt de but. Het moet minimaal 6 meter en maximaal 1 meter voor het einde van de baan landen. Het doel is om je Jeu de Boules ballen vanuit de cirkel zo dicht mogelijk bij de but te werpen. De ballen van je tegenstanders van de baan stoten is de beste weg naar de overwinning!

Ga je voor de winst of ben je aan het verliezen?

Als alle ballen zijn geworpen is het tijd om de punten te tellen. Je verdient punten voor elke bal die dichterbij de but ligt dan de beste bal van je tegenstander. Het doel van het spel is om als eerste team 13 punten te behalen. Wanneer dat gebeurt, ben je de glorieuze Jeu de Boules winnaar van Tilburg! Maar wees gewaarschuwd, als je met 13-0 verliest, moet je onze Fanny kussen. Wie Fanny is ga je ontdekken als je de ongelukkige verliezer bent. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Boules, hapjes & drankjes!

Wist je dat indoor Jeu de Boules nog gezelliger wordt met een hapje en drankje in je hand? Check onze menukaart en ontdek ons grote aanbod aan (speciaal)bieren, wijnen, cocktails en heerlijke borrelhapjes. We hebben alles wat je nodig hebt om je energie op peil te houden terwijl je je vrienden of familie verslaat met je werp kunsten! Krijg je al trek?

Arrangementen voor een geslaagd uitje

Wil je jouw uitje verlengen en nog meer competitie en plezier beleven? Jeu de Boules is perfect te combineren met onze andere activiteiten. Beleef nog meer uitdaging in Prison island, geniet van een gezellige lunch of diner en duik in onze spelletjeskast voor jouw favoriete boardgames. Ontdek al onze arrangementen en stel jouw perfecte uitje samen!

Onze Prijzen

Jeu de Boules

Jeu de Boules spelen kan met maximaal
8 personen per baan.

1 uur spelen
€ 21 per baan

1,5 uur spelen
€ 31,50 per baan

2 uur spelen
€ 42 per baan

Onze Openingstijden

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen.

FAQ Jeu de Boules

Meest gestelde vragen

Jeu de Boules speel je 1 tegen 1, 2 tegen 2 of 3 tegen 3. Je kan dus met maximaal 6 personen tegelijk jeu de boules spelen. Echter zien we vaak dat er wel 8, 10 of meer personen 1 jeu de boules baan reserveren en door wisselen met spelen. Het is dus echt aan jullie zelf om te bepalen hoeveel banen je wilt. Let erop dat bij het reserveren van onze arrangementen met Jeu de Boules, we automatisch uitgaan van 8 personen per baan. Dus tot 8 personen reserveer je 1 baan, bij 9 tot 16 personen 2 banen, etc.

Wij hebben maar liefst 8 indoor jeu de boules banen. Er kunnen dus 48 personen tegelijk jeu de boulen.

De spelregels voor jeu de boules zijn eigenlijk heel simpel. Wij leggen de spelregels eenvoudig uit dit filmpje

Dat kan zeker, wij hebben speciaal daarvoor poules schemaatjes liggen die je eenvoudig zelf kan invullen. Laat bij je reservering even weten dat je een toernooitje wilt spelen, dan zorgen wij dat de schema’s voor jullie klaarliggen 😉

Dat is erg subjectief, maar over het algemeen kunnen we zeggen dat jeu de boules leuk is voor jong en oud. Speciaal voor de kids hebben we ook lichtere kids ballen. Vraag hiernaar bij de bar.

We hebben goede jeu de boules ballen van Obut bij de banen liggen. Deze mag je gewoon altijd gebruiken tijdens het jeu de boulen. Kun jij beter met je eigen ballen gooien, dan mag je die natuurlijk zelf ook meenemen.