borrelen tilburg

Eten en borrelen

Heerlijke avond ontspanning

Ontdek alle mogelijkheden

  • Locatie in hartje Tilburg, vlakbij het station
  • Een groot assortiment aan speciaal bieren
  • Lunch en diner voor grote en kleine groepen
  • Warme sfeervolle plek om te zitten

Eten en borrelen in onze sfeervolle horeca in Tilburg

Zijn jullie hongerig geworden van al die competitie? Of willen jullie eerst een hapje eten of een drankje doen voordat jullie een van de activiteiten gaan beleven? In onze gezellige horeca kunnen jullie je laten verwennen met de meest overheerlijke drankjes, gerechten en hapjes. Kom lekker borrelen in Tilburg aan onze knusse bar, of kies een tafel waar jullie ook nog een gezellig bordspel kunnen spelen.

Borrelen als een baas!

Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een gezellige plek om te borrelen in Tilburg. Van gezellig bijkletsen met een wijntje in je hand, tot bier proeven terwijl je een spannend bordspelletje speelt en jeu de boulen onder het genot van heerlijke Gin Tonics. Op onze drankenkaart vind je alles wat je nodig hebt om gezellig te borrelen in Tilburg. Ook borrelhapjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Proef van onze royaal belegde borrelplanken, of bestel zoveel borrelhapjes als je hongerige hartje begeert.

Eten bij NondeJeu

Een goede bodem leggen voordat jullie avontuur in Prison Island begint, of even ontspannen na een fanatiek potje Jeu de Boules. Verleng jouw uitje met een smakelijke lunch of diner! Laat je verwennen met de lekkerste lunch- en diner gerechten uit eigen keuken. Ben je met een groep groter dan acht personen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een shared- of walking diner, waarbij verschillende kleine gerechten worden geserveerd om te delen. Geen keuzestress en buitengewoon gezellig!


Bekijk menukaart

Reviews

Een ontzettend leuke middag gehad. Mooie locatie en mooie uitstraling. Echt weer eens wat anders in Tilburg Janneke

Erg mooie uitstraling en vriendelijk personeel. Joost

Geweldige sfeer en dito medewerkers! Wij komen zeker snel weer langs Yvonne

Onze Openingstijden

Ma gesloten*
Di gesloten*
Wo 12:00 00:00
Do 12:00 00:00
Vr 12:00 01:00
Za 12:00 01:00
Zo 12:00 23:00

*Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com.