Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Zijn jullie klaar voor een teambuilding avontuur in Brabant, zoals je het nog nooit hebt meegemaakt? Ontdek de wereld van Prison Island Tilburg, waar samenwerking, uitdaging en plezier samenkomen in een unieke spelervaring. Een ding is zeker, deze teambuilding zal jullie team dichter bij elkaar brengen dan ooit tevoren!

Wat is Prison Island?

Betreed het cellencomplex van Prison Island en laat je meevoeren in een wereld vol avontuur en uitdagingen! Ontdek 30 cellen met ieder een eigen uitdaging. Of je nu een meesterbrein bent die houdt van hersenkrakers of een spierbundel die fysieke uitdagingen aangaat, hier komt iedereen aan zijn trekken! Bij deze teambuilding ervaring in Brabant draait alles om verschillende talenten en ijzersterke samenwerking. Jullie doel is niet om uit Prison Island te ontsnappen, maar om met jouw team een zo hoog mogelijke score te halen. Zijn jullie het team met de allerbeste samenwerking?

teambuilding brabant

Geweldige teambuilding voor grote en kleine groepen

Stel je voor: 96 spelers die tegelijkertijd de strijd met en tegen elkaar aangaan in Prison Island! Deze real life game kan gespeeld worden met minimaal 1 en maximaal 24 teams van 3 tot 4 personen. En het beste van alles? In Prison Island hangt een scherm waarop je de live ranking kunt volgen. Zo weet je precies of jullie nog een tandje moeten bijzetten om aan kop te blijven! Deze setting maakt jullie teambuilding in Brabant heerlijk competitief en zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, samenwerking en adrenaline ;)

teambuilding brabant

Maak jullie teambuilding compleet bij NondeJeu

Wil je jullie teambuilding in Brabant nog onvergetelijker maken? Verleng jullie uitje dan met een fanatiek potje Jeu de Boules, een heerlijke lunch of een gezellig shared dining. Bij NondeJeu kan het allemaal! Wij stellen graag een totaaluitje voor jullie samen op basis van jullie wensen. Dus, ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie teambuilding in Brabant? Laat NondeJeu jullie teamuitje realiseren en beleef een dag vol plezier, verbinding en smakelijke verrassingen!

teambuilding brabant

Laat je inspireren

Lees meer blogs

Prison Island: Uitdagende teambuilding in Brabant

Eten in Tilburg: Gezellig Shared Dining bij NondeJeu

Waarom een totaaluitje alles is wat jij op dit moment nodig hebt