Bedrijfs Uitje

Samen spelen, lachen, borrelen en happen

reserveer nu!

Teambuilding 2.0

Een gezellige middag of avond met vrienden collega’s, team of afdeling? Bij NondeJeu ben je hiervoor aan het juiste adres. We hebben diverse mogelijkheden voor jullie waarbij het plezier en de ontspanning voorop staat.

Prison Island

Ontdek onze ‘prison’ onder het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Onze gevangenis telt 30 cellen met allemaal verschillende korte en uitdagende spellen. De cellen vragen verschillende vaardigheden van het team. Denk hierbij aan vingervlugheid, samenwerken, wandklimmen, basketballen, maar ook algemene kennis hebben is belangrijk. Je speelt in groepjes van 2, 3 of 4 personen tegen elkaar. We hebben plek voor maximaal 96 mensen tegelijkertijd in onze cellen, maar je kunt het al met z’n tweeën spelen.

Jeu de Boules

Wie kent het spelletje Jeu de Boules nou niet? Wij hebben het jeu de boules spel in een modern jasje gegoten en in combinatie met onze uitgebreide selectie aan drankjes is het een heerlijke bezigheid tijdens het borrelen met de collega’s. Wij hebben bij NondeJeu 8 geweldige jeu de boules banen geinstalleerd waar je naar hartenlust een balletje kan gooien. Door de bankjes op de baan hebben kun je een borrel drinken, jeu de boules en bijkletsen. Kijk ook eens op onze borrelkaart om te zien wat er zoal naast de borrel geserveerd kan worden.

Lunch & Diner

Zoek je naast alle activiteiten ook nog de mogelijkheid om een hapje te eten in de avond of juist een lunch. Alles is mogelijk. De lunchkaart is hier terug te vinden. Het diner is hier terug te vinden, maar voor groepen hebben we een heerlijk shared dining menu. Onze shared dining ziet er ongeveer als volgt uit:

Voorgerecht

Een ruime borrelplank met verschillende kazen, charcuterie, brood en huisgemarineerde olijven.

Hoofdgerecht

Een grote plank met diverse hoofdgerechten, die onze chef uitkiest op basis van de door jullie doorgegeven dieetwensen en allergieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chicken waffels, bavette met chimichurri, gemarineerde garnalen etc. Dit serveren wij met friet.

Nagerecht

Een grote plank met diverse nagerechten, waaronder een overheerlijke fudge brownie en cheesecake.

De prijs van onze 3 gangen Shared Dining is € 29,50 p.p. en voor de 2 gangen Shared Dining is het € 24,50 p.p.

Onze Openingstijden

Ma gesloten*
Di gesloten*
Wo 12:00 00:00
Do 12:00 00:00
Vr 12:00 01:00
Za 12:00 01:00
Zo 12:00 23:00

* Op reservering geopend voor groepen, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen op info@nondejeu.com